PIVO'S

'De pivo's is een vaste scoutinggroep met mannen tussen de 24 en 30 jaar. Een aantal van ons zit er van kinds af aan al bij en hebben dan ook alle speltakken doorlopen. Vanaf de Rowans is onze groep langzaam uitegebreid tot een hechte vaste vriendengroep van 12 personen.

Elke eerste zondag van de maand staan we parraat en komen bijeen op de blokhut. We proberen de zondagmiddagen in te vullen met simpele scouting activiteiten zoals het maken van kampvuur, het lopen van een tocht of het klaarmaken van eten. Daarnaast gaan we twee keer per jaar op weekend, waar we bijvoorbeeld gaan hiken, zeilen, bootje varen op de biesbosch of op de blokhut blijven en bijvoorbeeld een themakamp China hebben met karaoken, chinees eten en snowborden.

Al met al een gezellige groep die moeite blijft doen om het scouting leven, de vriendschap en de gezelligheid die we met elkaar hebben te behouden.

Groet,

namens de Pivo's.