BEVERS

Bevers

Bevers Scouting Budel

De Bevers zijn de jongste leden van onze Scouting! Jongens en meisjes tussen de 4 en 6 à 7 jaar zijn bij de Bevers van harte welkom. In onze blokhut komen de Bevers elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 samen om leuke spelletjes en speurtochten te doen en bijvoorbeeld hutten te bouwen of vuurtje te stoken. Rond bijzondere dagen, zoals Carnaval, Kerst en Pasen, doen we extra leuke dingen en mogen de Bevers een beetje langer op de blokhut blijven. Ook mogen de Bevers een keertje per jaar een nachtje op de blokhut blijven slapen.

Beverleiding

Onze Beverleiding bestaat uit twee dames en vijf heren die er alles aan doen om het de Bevers naar hun zin te maken.

Lid worden?!

Heb je zin om een keer een zaterdag mee te doen of heb je gewoon wat vragen? Neem dan contact op met Janneke Soers; 06-23534672 of .

Vrolijke groetjes van de Beverleiding!