September 2014

Laat je uitdagen op de Open Middag van Scouting Budel!

6 September - Altijd al eens willen weten hoe leuk Scouting is? Kom dan naar de Open Middag van Scouting Budel! Je kunt tijdens deze Open Middag deelnemen aan een spannend touwparcours met allerlei leuke aciviteiten zoals een kabelbaan, handboogschieten en het handboeienspel. Ook mag je je eigen eten boven het houtvuur bakken! Nieuwsgierig? Kom dan , als je een jongen of meisje bent van 4 tot 14 jaar, samen met je ouders/familie kijken hoe leuk Scouting is! De open middag vindt plaats op zaterdag 6 september, van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden bij de blokhut van Scouting Budel (Broekkant 81, Budel). Uiteraard wordt voor drinken en wat lekkers gezorgd. Kijk voor meer informatie op scoutingbudel.nl of facebook.com/scoutingbudel.