March 2013

Nieuwe kampvuurcirkel!

18 March - Na maanden voorbereiding hebben we afgelopen weekend onze nieuwe kampvuurcirkel gerealiseerd. Bij deze willen we alle leden, ouders, andere vrijwilligers, NL DOET, de Rabobank en Arie Houbraken Loon en Grondverzet bedanken voor de geweldige inzet, en het prachtige resultaat!

Kampvuurcirkel

14 March - Al enige tijd leeft bij Scouting Budel het idee om de kampvuurcirkel te vernieuwen. Na diverse kampvuurcirkels gezien te hebben en alle ideeen langs elkaar gelegd te hebben is het dan zo ver. De oude cirkel gaat verdwijnen voor een nieuwe kampvuurcirkel. Dit alles vindt deze week plaats met als hoogte punt het bouwen van de cirkel op 16 maart i.sm. NL Doet. Onder het kopje foto's laten we de meest actuele foto's zien van de nieuwe kampvuurcirkel.